Tuesday, April 21, 2009

Sajo2 jo...

Salam kawan2... Da 2 ari la xde cite. Lagipon henpon Dak Nuee yg slalu tgkp2 gambo tuh ghosak la plok. Tu yg mati kutu jap tuh. Kalo x, jln2 sket, snap2 gambo ntah ape2 kan.. Hihi...X thu la bateri die ke yg kong. tetiba jek hang. igt kan bateri kong. Blk gigih la mengecas. Bilo connect kat karen, de lmpu merah kelip2. Pas tu trs snyp x idop kat situ... Sesape yg thu pe mslhnye, leh la bagi2 idea ek. Hehe...
Arini blk skolah lmbt. De klas baucer tusyen smpai kol 3.45. Mau matik.. Da la mengantok. Ghase nk terkatup-katup mata lam klas tadi. kalo x, malu jek tdo lam klas. Cam Cikgu Shaari lak kan... " cikgu suka main bola, hari2 cikgu... tdo. Ckgu sudah tdo, mari kita main.." Kah3x...
Blk je trus g kodai buku. Cari work book english. Budak2 nak pekso isnin dpn. Harus la ckgunye cari buku2 baru kan??? Pas 2 g lak kodai fotostat. Last2 smpai umah da kol 5...
Erm, penat lak ghasenye. Ni pon online jap nk jengah2 blog kwn2, wat entry yg ntah apo2 nih n men kuiz jap kat FB. Kih3x...
Pani mau bertapo wat soklan pekso uowls.... Daaaa.....

6 comments:

lillies said...

salam..
wah...kita arini sama2 balik lambat ek...hehehe....
okla tu mggu depan ujian...skul dak ni tengah ujian skang ni..
ala...senang je nak buat soklan tu..kalau ajar klas yang last x yah buat susah2...buat yang agak2 dorang leh jawab dah le...hehehe...

x sabo nak tunggu esok ni nak dapat ketas2 pekse yang nak kena tanda...
mau muntah pelangi lak pas neh...!!
hehehe...
take care n all the best 2 u...

Fly said...

salam cikgu..

agak2 nye skrg ni musim semua cikgu busy memanjang kot, samalah saya disini. semoga berjalan dengan lancar semuanya ye

nueeunlimited said...

salam..
Lillies..muntah pelangi??? wargh.. dasyat tol tuh. hehe..
mmg wat yg sonang2 jo.. tmpl je pe yg de lam work book tuh.hihi...

nueeunlimited said...

salam..
ckgu fly..
bese la dah tetengah taun nih. da mula bizi. blaja pon da bnyk..
sesame lah kite ye berjuang tok bebudak nih...

pak ngah rep said...

aha.. main fb sampai dpt heli apache.. bleh tembak murid2 nakal tul!!

nueeunlimited said...

keh3x...g skolah bwk apache 2. dasyat kaya tol ckgu die. hehe...