Sunday, November 07, 2010

Hanya Yang Terbaik Untukmu Sayang....

8 comments:

vagg© said...

huhuh betul2.. sedih gile kan bila kena buang susu2 yg penat kita perah. saya penah ada pengalaman ni memula dlu.. peti kat rumah buat hal.. sume susu jd xbeku betul2. so xlama, rosak.

insyaALLAH zhariff cepat sihat.. boleh keluar spital cecepat. byk susu mommy simpan tu tau. ha ah, betul.. kalo buat stok.. buat sket je dalam 2oz gitu je sbb once dh bekukan.. bila keluarkan, in case x abis, xleh bekukan smula. kang membazir.. syg gile susu ibuuuuuuuu.

em syg pun marahhhh sgt kalo org sibuk soh bg susu formula/ claim susu formula lg bagus huhu.

btw, thanks masuk contest ni. :)

nueeunlimited said...

yup.. mmg sedeh pon. da la bnyk. penoh 1 freezer. msa nk buang tuh xtau cmne. nak cairkan dulu ke, nk tnm ke, nk buang lam tong smph gtu je ke.. klaka pon de gak ngan encik hubby pon pkr same. hihi..
At last msa kami nk blk umah mak, beg plastik susu tuh trtgl kat gate umah MIL. MIL buang la kot kat lori smph. Wuwuwuwu.. sedeh x mau igt

Yup.. hrp cpt la naik brt bdn Zhariff. Thanx doakan tok kami..

saje sesuke nk msk contest nih. 1st time. Hehe...

puterikurekure said...

password please!
:)

puterikurekure said...

sedihnya yang...betul2 terharu tau. kita pon nak sungguh2 bf anak second ni nanti. masa khalish dulu, dia tolak susu kita. sedih sangat.

insyaallah nanti zhariff kuar wad, leh bf puas2 eh. :)

nueeunlimited said...

intan : caiyok3x... apesal la abg khalish nih tolak plak??
xpe.. die nk bgi pluang pd adik tuh..
kna positif dri skang tau.. nnt pengeluaran pon bnyk. hehehe...

yup... hopefully die nk la.. jgn tolak suda.. :-p

mamaleeleen said...

nak baca gakk :)

Ummi Iman said...

nak baca.. na baca.. huhu.. nk passwed?? huhu.. tercicir gerabak la kak nuri.. =)

nueeunlimited said...

sabo ummi.. jap g will PM u. sowy ah trlmbt bca komen.hehe...