Friday, October 08, 2010

WELCOME..... (^_^)

Salam kawan2 yang diingati lagi dihormati.... Ecececece.. Mcm pertandingan syarahan plak kan starting saya mcm tuh. Da bahasakan diri saya plak da... Lantak la hai. Jnji korang paham kan...
Orait, bermula cerita yea.. Saya sudah bertukar status yea kawan2. Hehe.. Status pe tuh?? Dari CIK ke PUAN. Ok.. x mau berteka-teki lagi...

Saya telah selamat melahirkan seorang baby boy ke muka bumi Allah ini pada 2 Oktober 2010, jam 12.29 tghr, hari Sabtu di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban... Alhamdulillah syukur ke hadratNya dengan kurniaan yang tidak ternilai ini. Semoga dengan kehadiran anak yang ditunggu ini akan lebih mematangkan saya dalam mengharungi dugaan hidup didunia. Aminnnn....
Status terkini, sy skang berpantang di rumah mertua di Mantin. Senang berulang-alik ke hospital kerana baby sy masih warded. Die sehat n stabil skang. Hopefully semuanya baik2 saja n doakan baby sy cepat pulang ke rumah yea kawan2....

WELCOME TO THE REAL WORLD ANAKKU...
MUHAMMAD ZHARIFF NAJMI B MOHD ZAIDI


Mommy n daddy sentiasa mendoakan yang terbaik untukmu Nak.. Semoga cepat membesar n menjadi anak yang menggembirakan hati Mommy n Daddy....

9 comments:

idatazira said...

hai hai hai anak buah baru.
hehe.

segera membesar.
makyang nak tengok muhammad zhariff najmi. :D

Ummi Iman said...

salam kak nuri...
congratz.. dpt boboy gakz.. alhamdulillah semua selamat.. nape baby warded kak...? normal ke ceaser? bape kg? haishh byk lakz soklan dr saya... apepun tahniah again kak.. =)

Anonymous said...

congr8 ye puan nuee...
moga hidup lebih ceria dgn kehadiran si kecik tu...
upload la pic ye :)

puterikurekure said...

tahniah! Cpat2 tepek gambar hero eh. Hehe.

Anonymous said...

Muhammad Zhariff Najmi...jadi la insan yang terbaik tok ibu n ayah mu...tok negara & bangsa...insyaALLAH amin

nueeunlimited said...

ida roda : yea makyang.. tggu la zhariff akn menggegar dunia. hehehe...

nueeunlimited said...

ummi iman : yup.. boboy gak kuarnye. mmg scan 2x pon nmpk boboy. baby kck sgt ummi. x smpi 1kg. tapi Alhamdulillah la stabil.. emergency czer coz bp naik tetiba plak. tapi xpe la.. seme da slamat..

nueeunlimited said...

puterikurekure: tq so much.. gambo nnt dlu yea. akn ditepek gak..hehe..

Ummi Iman said...

ooo... kes akak same ngn adik ipar Emi la.. czer gakz coz high Bp.. anak dia kuar 1.5kg.. so, skangni still kt NICU hosp putrajaya.. siankan tgk baby dok lam incubator tuh.. ape2pun emi doakan agar bby akak cpt membesar & sihat slalu... happy breastfeeding kak =)