Monday, July 13, 2009

Hampes!! Hansuang tol ah!!!!

Salam.. Ish!!! Sgt kuang ajaq ayat2 aku kat ats tuh kan?? Mmg pon.. Aku adlh hangin tahap gaban nk beranak da nih!!! Aku abru tuka simkad berok aku wat kli ke-5.... n the result is mlm smlm dak berok aku dah hang. Xleh guna lagi. TOLONG LA OWANG CELCOM YNG BIJAK PANDAI KATENYE.. NAPE AKU JEK YG MENGALAMI MSLH MCM NIH???!!!!
UNTUK PENGETAHUAN BEROK AKU GHOSAK LAGI YE!!!! SEKIAN TERIMA KASIH. MAYBE AKU XKAN ONLINE SELAMA SEMINGGU. NI PON ONLINE KAT TOMPEK KOJO...HEHE...

5 comments:

zamspotte said...

erm... My suggestion, forward your problem support to Celcom support centre at Celcom Tower....

adamafnan said...

buat report report report segera!!!

emel kan kat sebis senter, cc kat celkom hq + ceo2 selkom + kementerian tenaga air komunikasi sekali..nnt baru celkom jawab copek kalu cc kan ke org2 ponting.

bg details sumo..kalu ado resit2 tu pun buleh attach

ckp nakkan jwpn segera..kalu x pun report kat sokobar kali..lagi bagus

lillies said...

salam...
dak nuee cayang...gune maxis je la....

asrulleeban said...

pity u... pi panggil press cpt2 wat sidang tergempar! CELCOM ni mmg hampeh segalanya...kata dah kuasai byk neg.asia dgn axiata dia tp aku pny line henpon pown byk je songgehnya! line 1 2 bar jer... kat batang melaka... gprs mcm x idup jer!!! aku pon nak panggil press gak la kalu mcm ni....

ummu_hanis said...

jgn kata repot. akak dah makikan dah masa akak pakai mende ala tu dulu. last last akak teminet jek. mmg s__l. akak lg la sakit ati. maa akak daftar dulu, bapak mahal nak bayo ko. dekat seribu wooo. mana akak tak hangin. baling kan jek. gi masok streamyx.